Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

С бурни аплодисменти бургазлии почетоха обичаната Ваня Костова

С бурни аплодисменти бургазлии почетоха обичаната Ваня Костова

За първи път на сцена излезе и младият дует на внучката на Ваня Костова – Ванеса и внука на Стефан Диомов – Божидар, които изпълниха „Тази нощ само наша тя е“.

С бурни аплодисменти и на крака в препълнения Летен театър, бургазлии почетоха снощи голямата и обичана певица Ваня Костова. Концертът с участието на нейни колеги, приятели и почитатели, започна с ретроспекция на дългия и забележителен творчески път на маестро Стефан Диомов по автобиографичната книга „Белите и черни клавиши на моя живот“, проследяваща създаването на едни от най-емблематичните за българската музикална сцена вокални групи и изпълнители – „Тоника“, „Тоника СВ“, Тони Димитрова, „Фамилия Тоника“, „5-те Сезона“, Дани Огнянов, Георги Милтиядов, Стефка Емилова, ансамбъл „Фортисимо“ и други.

Втората част на концерта бе изцяло посветена на песните на неповторимата Ваня Костова. На сцената прозвучаха едни от най-обичаните песни по стихове на Петя Дубарова, възпяти по забележителен начин от Ваня Костова, както и съвсем нова песен, написана от композитора Стефан Диомов по чернова на поетесата.


Снимка: Община Бургас

За първи път на сцена излезе и младият дует на внучката на Ваня Костова – Ванеса и внука на Стефан Диомов – Божидар, които изпълниха „Тази нощ само наша тя е“. Емоциите в Летния театър достигнаха своята връхна точка, когато синът й - Боян Михайлов, изпълни в дует с Ваня Костова, излъчена на видеостената, емблематичната песен „За старата любов“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега