Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Повече от 30 тона стари мебели от домакинствата са предадени за обновяване

Повече от 30 тона стари мебели от домакинствата са предадени за обновяване

Предадените мебели ще бъдат обновени, след което ще бъдат предоставени на социални домове, пенсионерски клубове и други заведения, които имат нужда.

Повече от 30 тона стари и непотребни мебели са предадени до този момент в специализирания Център за ремонт и повторна употреба на подобни вещи от домакинствата. Кампанията на Община Бургас стартира това лято.

Предадените мебели ще бъдат обновени, след което ще бъдат предоставени на социални домове, пенсионерски клубове и други заведения, които имат нужда.

Инициативата на Община Бургас дава възможност на гражданите, които подменят своето обзавеждане вкъщи, да се освободят лесно и удобно от ненужните им вещи. По този начин ще се ограничи практиката те да бъдат оставяни на площадките за смет.

Заявката за предаване и безплатно извозване на стари мебели може да направите тук или на телефони 0888 232 056 и 0888 457 020 – ОП „Чистота Еко“.

Важно е ползвателите на услугата да знаят, че в Центъра не се приемат матраци или други текстилни материали, които са били част от мебели.

Специализираната платформа greencity представлява пътеводител в сферата на разделното събиране на отпадъци. В нея ще откриете полезна информация като: интерактивна карта на видовете контейнери; информация за видовете отпадъци; данни, които показват в реално време количеството предадени отпадъци в мобилните центрове за разделно събиране; отговори на важни въпроси, свързани с видовете отпадъци.

Центърът за ремонт и повторна употреба на стари мебели е създаден по проект „Прилагане на модел за управление на едрогабаритни отпадъци от бита на територията на община Бургас“, финансиран по Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега