Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

С какво да носим дамска рокля

С какво да носим дамска рокля

В разгара на лятото въпросът, който вълнува цялото женско съсловие, е как да сме безупречни през най-топлия сезон на годината.

Понякога не е достатъчно просто да се огледаме в огледалото, за да разберем как ни стои една рокля. Необходимо е и странично мнение или просто да отделите време да кликнете на онлайн магазина ни и да прочетете тази кратка статия, за да разберете как да изглеждате безупречно на следващата си среща.

Как да изберем подходяща рокля за лятото

В разгара на лятото въпросът, който вълнува цялото женско съсловие, е как да сме безупречни през най-топлия сезон на годината. Тази дреха, която доста умело подчертава нежните извивки на женското тяло, като прикритата осанка, която му придава Ви прави да изглеждате още по-интригуващо загадъчни. Може изборът на рокли да Ви изглежда сложен, но е абсолютно възможно след този прочит да се справите с немалката задача да си купите нов вечерен тоалет. Характеристиките, на които трябва да обърнат внимание всички жени са:


Снимка: Елизавета Кардасева/Pixabay 

* Какъв е поводът - и като сме на тема лято, сезонът позволява безкрайни възможности да изявите себе си с един брилянтен стайлинг. В модните тенденции отдавна не е приоритет стриктното спазване на дрескод. Съвсем спокойно, дори събитието да е вечерно, можете да се появите с елегантна, но къса рокля, стига разбира се тя добре да подхожда на фигурата Ви. Ако пък залагате на сигурно - то тогава официалната дълга рокля ще е идеалното решение;

* Как Ви стои - темата за фигурата е малко по-деликатна. На първо и най-важно място е това как се чувствате в собствената си кожа, с други думи обърнете внимание на комфорта. Не бихте могли да дадете максимума от себе си на дансинга, ако се страхувате да не се пръсне някое копче, нали? Всяка дама обича да пазарува, особено щом се отнася за рокли, но това не означава, че винаги трябва да го правите в обичайните магазини за дрехи. Съществува много по-евтин, екологичен и дори по-богат избор, ако посетите магазин за втора употреба. 

С какво да я съчетаем

За да се чувствате “на място”, трябва да умеете да съчетавате стиловете, точно затова ние сме тук и можем да Ви дадем някои малки идеи:

* Ежедневна - тя може да бъде съчетана с актуалната за сезона плетена чанта, еспадрили спрямо цвета на роклята и нежни бижута по избор;


Снимка: Jill Wellington/Pixabay  

* Къса официална - тя може да бъде бизнес до коляното или парти, която Ви позволява да изпъкнете в цялата си светлина. Може да бъде съчетана с високи остри обувки, чанта тип куфарче и с малко и не крещящи бижута;

* Спортна - този стил е подходящ и много удобен, ако сте решили в почивния си ден да релаксирате с приятна разходка в парка, тази токова удобна дреха може да си пасне страхотно с удобни сникърси и малка спортна раничка;

* Пазаруването втора ръка винаги предлага далеч по-богат избор, защото бихте могли да попаднете на модела, които търсите от преди година. Тези магазини не слугуват на ничии колекции, там има съкровища, които чакат да бъдат открити, и са там, не защото са стари или сериозно захабени, а просто защото предишният им собственик е сметнал, че вече не подхождат на визията му.

*Платена публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега