Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Санират Търговската гимназия и ОУ "П.Р. Славейков"

Санират Търговската гимназия и ОУ "П.Р. Славейков"

Одобрен е за изпълнение пореден проект на Община Бургас по Националния доверителен екофонд. С привлечените средства ще бъде извършен основен ремонт с въвеждане на мерки за енергийна ефективност в Търговската гимназия и ОУ "П.Р. Славейков".

Одобрен е за изпълнение пореден проект на Община Бургас по Националния доверителен екофонд. С привлечените средства ще бъде извършен основен ремонт с въвеждане на мерки за енергийна ефективност в Търговската гимназия и ОУ "П.Р. Славейков". Процедурата за избор на изпълнител е в ход, а строително-монтажните дейности ще бъдат извършени през лятото на тази година.

Спечеленият ресурс е с общ размер 442 049 лв. - 234 560 лв. за Търговска гимназия и 207 488 за ОУ "П.Р. Славейков".В двете училища ще бъдат реализирани следните мерки:- Топлоизолация на външни стени;- Топлоизолация на покрив;- Подмяна на дограма;- Изграждане на отоплителна инсталация;- Изграждане на газова инсталация.

В последните няколко години Община Бургас успя да санира 32 от 34-те си детски градини. Около 80 процента от училищата също са ремонтирани, а целта е скорошно завършване на целия обновителен цикъл.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега