Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сцената на "Арт клуб Мишел" посреща джаз певицата Мишел

Сцената на "Арт клуб Мишел" посреща джаз певицата Мишел

Сцената на "Арт клуб Мишел" - Созопол ще посрещне джаз певицата Мишел, която ще представи съвместния си проект с Николай Иванов-Ом. В съчетание с неподражаемите творби на музиканта, гласът на Мишел ще пренесе гостите на концерта в един друг свят. В морския град за първи път ще прозвучат авторски песни на френски, италиански, испански и български.

Сцената на "Арт клуб Мишел" - Созопол ще посрещне джаз певицата Мишел, която ще представи съвместния си проект с Николай Иванов-Ом. В съчетание с неподражаемите творби на музиканта, гласът на Мишел ще пренесе гостите на концерта в един друг свят. В морския град за първи път ще прозвучат авторски песни на френски, италиански, испански и български.

Малцинаможе би знаят, че освен с гласа си, Мишеломагьосва публиката и с изпълненията си на контрабас. За певицата проектът е голямо предизвикателство, защото досега се е изявявала в традиционния джаз. Друго предизвикателство е, че след известна пауза като инструменталист, Мишел отново свири на контрабас.

Николай-Ом е завършил Художествена академия. Освен чрез изложби, той се изявява дейно и като музикант. Музиката на Николай-Ом е много различна и многопластова. Двамата се запознават в Берлин, където Мишел живее от няколко години. Подготвят проекта си в продължение на шест месеца.

Текстовете на песните са писани специално затях - Делфин Милард е авторка на френския текст, а Армандо Сандовал - наиспанския. За изненада на почитателите й, Мишел е авторка на българския текст, изявявайки се за първи път като текстописец.

Любителите на джаза ще имат възможността да чуят парчетата от проекта на 3 и 4 август от 22 ч. в "Арт клуб Мишел" - Созопол.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега