Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдов хирург от ВМА започва прегледи в Бургас

Съдов хирург от ВМА започва прегледи в Бургас

Подполковник д-р Светослав Чернин идва в университетска болница „Дева Мария“ на 30 септември, а прегледите ще бъдат на специална цена от 80 лв. с включено доплерово изследване при необходимост.

Известен съдов хирург с огромен опит от Военно-медицинска академия и Медицински институт на МВР започва прегледи в Бургас в края на този месец. Подполковник д-р Светослав Чернин идва в университетска болница „Дева Мария“ на 30 септември, а прегледите ще бъдат на специална цена от 80 лв. с включено доплерово изследване при необходимост.

Д-р Чернин завършва медицина през 1990 г. в Медицинска академия- София. Има две специалности- „Обща хирургия“ и „Съдова хирургия“, с  дългогодишен опит в интервенции в съдовата хирургия. Извършил е над 190 операции в мисии на НАТО по света. 

Говори английски, френски и руски езици. Специализацията си по „Съдова хирургия“ завършва в Софийския университет и насочва интересите си изцяло към лечението на съдови проблеми,особено в дисталните отдели на крайниците.

В университетска болница „Дева Мария“ д-р Чернин идва по покана на ръководството, което продължава да развива сектора си по съдова хирургия. Прегледите при д-р Чернин ще бъдат след запазен час на тел. 056 89 62 62 или онлайн на www.devamaria.com кабинет СЪДОВА ХИРУРГИЯ.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега