Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдът глоби Евгени Минчев с 350 лв. след арест за хулиганство

Съдът глоби Евгени Минчев с 350 лв. след арест за хулиганство

Минчев беше задържан от полицията преди дни след сигнал за скандал между мъж и младежи.

Глоба от 350 лв. постанови Софийският районен съд на пиар експерта Евгени Минчев по Указа за борба с дребното хулиганство. Минчев беше задържан от полицията преди дни след сигнал за скандал между мъж и младежи.

По данни на служители на МВР, пристигнали на място, той се държал грубо, отправял обидни думи и отказал да се легитимира. По време на заседанието първи пред съда говори свидетел, който се определи като добър приятел на Минчев. Той заяви, че във въпросната вечер са били на парти в столичен хотел. Изпили по чаша или две шампанско. След това Минчев по помолил да го изпрати до дома му.

В района на градинката на Кристал свидетелят отишъл да купи вода. По негови думи на връщане видял група от около 8-10 души, които нападнали Минчев. Той бил на земята и им викал да го оставят на мира, защото не им е направил нещо. Дошла полиция. Според свидетеля служителите поискали Евгени Минчев да се легитимира, а той отказал и им казал да гонят нападателите, защото те са "простаци и боклуци".

По думите на мъжа тези думи не са били отправени към полицаите, а към агресорите. Според адвоката на Минчев става дума за недоразумение и неправилно интерпретиране на думите. Той заяви, че Минчев не е нарушител, а жертва.

Пред съда Евгени Минчев заяви, че става жертва ежедневно по улицата, а хората като него са мишени. "Бях пребит, медицинското го показва. все още имам белези и отоци", каза той и помоли да бъде оправдан, за да бъде изчистено името му.

"Защото има много медии отпред, които чакат като лешояди", каза още той.

В съдебната зала стана ясно, че той изпратил извинително писмо до началника на Районното управление, където е бил задържан. Това е личен акт за недоразумението, което се е случило, обясни адвокатът му.

Източник: БНТ
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега