Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдят пенсионер, пребил до смърт парализираната си съпруга

Съдят пенсионер, пребил до смърт парализираната си съпруга

73-годишният мъж полудял от ревност, след като жена му споделила за връзките си преди брака им.

Сливенската окръжна прокуратура предаде на съд пенсионер, пребил до смърт парализираната си съпруга. Според събраните по случая данни, 73-годишният мъж полудял от ревност, след като жена му споделила за връзките си преди брака им.

Сцената се разиграла на 5-и декември м.г. в котелското село Градец, в дома на възрастната двойка. Съпругата получила тежък инсулт преди 10 години. В следствие на състоянието тя останала парализирана, като е можела да движи само лявата си ръка, с която се е хранела. Пострадалата била постоянно на легло, не можела да ходи, а подсъдимият се грижел за нея.

На въпросната дата, около 01:00 часа след полунощ, двамата се събудили и започнали да разговарят. В процесът на разговор тя започнала да споделя за бившите си връзки с други мъже преди брака им. Пострадалата споделила на подсъдимия, че преди да се оженят е живяла на семейни начела с трима мъже, през различни периоди от време и едва след като била изгонена от тях се е омъжила за него.

Това разярило стареца. Обвиняемият Христо В. взел едно дърво от подготвените за горене в печката и нанесъл множество удари по главата на съпругата си. Виждайки потеклата кръв, подсъдимият се уплашил и извикал бърза помощ. Въпреки намесата на лекарите, пострадалата починала ден по-късно.

Прокуратурата е повдигнала срещу него обвинение в умишлено убийство, като деянието е извършено спрямо лице, което се намира в безпомощно състояние – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 5, вр. чл. 115 от НК. Окръжен съд – Сливен  е насрочил заседанието си за 11.07.2017 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега