Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шефът на ИАРА стана част от проект за Черноморския басейн

Шефът на ИАРА стана част от проект за Черноморския басейн

Основен лектор в конференцията беше доц. д-р Даниела Тонева, ръководител на катедра „Екология и опазване на околната среда“ към ТУ-Варна.

Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов стана част от проект „Създаване на консолидирана обучителна мрежа за съвместен мониторинг и контрол на околната среда в Черноморския басейн 2“.

Събитието се проведе в конферентна зала в хотел „Бургас“, а Панайотов участва след покана от проф. д-р Ирена Марковска, зам.-ректор на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас. Общата цел на проекта е да консолидира усилията и да активира обществата в държавите от Черноморския басейн чрез прилагане на екологичен мониторинг и контрол на околната среда и подобряване на състоянието на делтите на реките в региона на Черноморския басейн.

Сред дискутирани теми бяха: „Екологичен мониторинг – същност, принципи и методи на мониторинговата дейност“, „Интерпретация на данните за околната среда“, „Ролята на реките в цялостното състояние на околната среда в Черноморския регион“, и „Речни и морски отпадъци“. 

Основен лектор в конференцията беше доц. д-р Даниела Тонева, ръководител на катедра „Екология и опазване на околната среда“ към ТУ-Варна. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега