Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Семейство от Бургас и клиника „New Life“ даряват две инвитро процедури в кампанията „Пожелай си“

Семейство от Бургас и клиника „New Life“ даряват две инвитро процедури в кампанията „Пожелай си“

Съвместната благотворителна инициатива на сем. Илиеви и клиниката, която ще сбъдне най-съкровената мечта на две семейства, стартира дни преди светлия християнски празник Великден и ще продължи до края на май тази година.

Бургаско семейство и първият инвитро център в България „New Life“, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, ще дарят две инвитро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

Съвместната благотворителна инициатива на сем. Илиеви и клиниката, която ще сбъдне най-съкровената мечта на две семейства, стартира дни преди светлия християнски празник Великден и ще продължи до края на май тази година. Щастивците ще бъдат обявени на специална церемония в СМЦГ „New Life“ – Пловдив на 5 юни. Тогава екип на клиниката и бургаското семейство, заедно с малката им дъщеря, ще разкрият имената на печелившите. Семейство Илиеви изминават дълъг път преди мечтата им да станат родители да се осъществи. Сбъдването ѝ отнема време, но щастието се появява и в техния дом в лицето на малката Ева. Всички емоционални моменти през годините вдъхновяват Мариела Илиева за създаването на детска книжка „Обиколка на Луната с Ари“, с продажбата на която са събрани средства за двете инвитро процедури.  

С подкрепата на клиника „New Life“, двойката дарява набраните средства безвъзмездно на две български семейства. Идеята за създаването на този проект, може да изгледате в емоционалното видео на Мариела!В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история, така че да убедят журито, че именно те са най-подходящите, които заслужават безценната награда. Част от изпратените писма ще бъдат публикувани анонимно във Фейсбук профила на благотворителната кампания.

Събитието ще бъде заснето и качено в най-известната платформа за видеосподеляне Youtube, както и в албума на кампанията “Пожелай си” в социалните мрежи. Двойките с репродуктивни проблеми, които желаят да участват могат да изпращат своите мотивационни писма на адрес obikolkanalunata@newlifeclinic.bg  до 31.05.2021г.

„Да подкрепяме появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял, е наша основна мисия. Убедени сме, че в условията на пандемия, когато вирусът отнема човешки животи, даряването на надежда за нов живот е нещо уникално. Знаем, че заедно ще успеем да помогнем на много хора, които имат една истинска съкровена мечта. Екипът ни ежедневно работи за сбъдване на такива мечти. Фокусирани сме върху индивидуалния подход в работата и това, което ни отличава, е личното отношение към пациентите. Изказваме своята благодарност към сем. Илиеви от Бургас за подкрепата и доверието към нашите специалисти – това значи много за нас!“, коментират от клиниката. 

Припомняме, че през последните години станалата вече традиционна кампания „Пожелай си“ подкрепя двойки с репродуктивни проблеми не само чрез своите услуги, но и чрез различни инициативи. Участие в тях вземат, както хора с репродуктивни затруднения, успели да станат родители, така и компании, известни личности и семейства, социално ангажирани към проблемите на младите в България. Целта на всички е повече семейства у нас да изпитат щастието да прегърнат своя рожба.         
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега