Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Семир Абумелих напуска Общинския съвет

Семир Абумелих напуска Общинския съвет

Общинският съветник от ПП ГЕРБ-Бургас Семир Абумелих подаде молба за напускане на Общинския съвет. Пред журналисти той обяви мотивите си.

Общинският съветник от ПП ГЕРБ-Бургас Семир Абумелих подаде молба за напускане на Общинския съвет. Пред журналисти той обяви мотивите си.

„Целта на ПП ГЕРБ в Бургас вече е изпълнена. Имаме пълно мнозинство в Общинския съвет и смятам, че ще бъда много по-полезен в развитието на здравеопазването в града. Спокоен съм, че вече политиката на партията ще се реализира много по-безпроблемно, отколкото в предходния местен парламент”, заяви Абумелих.

На въпрос дали остава член на ПП ГЕРБ той отговори, че напускането му на Общинския съвет няма нищо общо с партията. „Оставам в ГЕРБ. Продължавам да бъда и председател на партиен клуб. Говорил съм и с кмета Димитър Николов, и с областния ни ръководител Димитър Бойчев. Те знаят, че винаги могат да разчитат на мен и за в бъдеще”, каза още Абумелих.

В брифинга взе участие и водачът на Групата на общинските съветници на ПП ГЕРБ Димитър Людиев, който благодари на Семир Абумелих за добре свършената съвместна работа през изминалите четири години.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега