Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сергей Бубка стана почетен член на бургаски лекоатлетически клуб

Сергей Бубка стана почетен член на бургаски лекоатлетически клуб

Вицепрезидентът на световната лекоатлетическа федерация Сергей Бубка вече е почетен член на клуб „Европул Бургас”. Легендарния състезател по овчарски скок, който стана олимпийски, световен и европейски шампион по време на бляскавата си кариера, се срещна със състезателите и ръководството на бургаския отбор на прием, организиран в негова чест.

Вицепрезидентътна световната лекоатлетическа федерация Сергей Бубка вече е почетен член наклуб „Европул Бургас”. Легендарния състезател по овчарски скок, който стана олимпийски,световен и европейски шампион по време на бляскавата си кариера, се срещна съссъстезателите и ръководството на бургаския отбор на прием, организиран в неговачест.

Събитието бешеуважено от президента на българската федерация по лека атлетика ДобриКарамаринов и от кмета на община Бургас Димитър Николов.Сергей Бубкапроведе индивидуални разговори с всеки един състезател от „Европул Бургас”. Великият шампионизненада своите възторжени почитатели като им обясни, че е запознат с успехитеим и ги поздрави затова, че само през тази година са донесли в клубната витрина124 медала от регионални, национални и международни турнири.

Ние вече сме отедин клуб – заяви вицепрезидентът на световната лекоатлетическа федерация и споделипред атлетите от „Европул Бургас”, че очаква техните нови успехи намеждународни състезания, за да ги награждава лично. Той обеща, че постоянно щеследи развитието на своите нови „съотборници”.

Сергей Бубкапроведе и продължителна среща със старши треньора на клуба Петър Райков ипожела да се запознае с детайли от методиката на подготовка, която използваспециалиста.Споредизпълнителния директор на клуба - Румен Ангелов гостуването на шампионот такъв висок ранг е възможно най-голямата подкрепа за бургаската лека атлетикаи огромно признание за младите състезатели.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега