Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шестима мъже и три жени са задържани за наркотици за седмица в Бургас

Шестима мъже и три жени са задържани за наркотици за седмица в Бургас

Най-характерните случаи са два. В единия е задържана 41-годишна криминално проявена и осъждана софиянка, а в другия - 32-годишна криминално проявена бургазлийка.

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани шест мъже и три жени /на възраст между 26 и 41 години/, като са образувани четири бързи производства и пет преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Най-характерните случаи са два. В единия е задържана 41-годишна криминално проявена и осъждана софиянка. Тя е арестувана около 15.30 ч. на 14 януари в хотелска стая, разположено в хотел в к-с „Изгрев”. Намерени и иззети са: плик с канабис и различни по вид разфасовки метамфетамин с общо тегло около 40 гр. Софиянката е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Задържана е и 32-годишна криминално проявена бургазлийка. Арестът е осъществен на 14 януари около 19.30 ч. в района до комплекс „Съни хил” в ж.к. „Меден Рудник”. При задържането жената пуснала на земята пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество в нея, реагирало при направения полеви наркотест на „метамфетамин”.

При извършения личен обиск е намерено и иззето топче с червено прахообразво вещество /мервен фосфор/ с тегло около 10 гр., а при претърсване в дома на бургазлийката, разположен в бл. 361 в к-с „Меден Рудник”, е открито и  иззето бяло кристалообразно вещество с тегло около 100 гр., вероятно метамфетамин. Точния състав на веществото е в процес на изясняване. Бургазлийката е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега