Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сидеров и Чуколов бяха задържани, лидерът на Атака обяви гладна стачка

Сидеров и Чуколов бяха задържани, лидерът на Атака обяви гладна стачка

Софийска градска прокуратура повдигна обвинения на народните представители Волен Сидеров и Десислав Чуколов за хулиганство, извършено с изключителна дързост, а на Сидеров - и за принуда срещу студентка.

Софийска градска прокуратура повдигна обвинения на народните представители Волен Сидеров и Десислав Чуколов за хулиганство, извършено с изключителна дързост, а на Сидеров  - и за принуда срещу студентка. Двамата бяха задържани за срок от 72 часа заради нахлуването си в сградата на НАТФИЗ, съобщават от държавното обвинение.

Народните представители се отказаха от имунитетите си в средата на миналата седмица. Двамата обаче отказали да подпишат постановленията за привличане на обвиняем, не са давали обяснения и са отказали да подпишат протокола за разпит на обвиняем. И на двамата са връчени постановленията за задържане под стража. Предстои внасяне на искане за постоянна мярка за задържане под стража пред Софийски градски съд.

Адвокатът на Сидеров - Явор Нотев обяви, че лидерът на "Атака" започва гладна стачка в знак на протест, пише в-к "Труд". Според защитника, задържането е незаконно, защото в обвинението се съдържат повече деяния, отколкото са били посочени в искането за свалане на имунинета му.

Двамата народни представители бяха превозени от столичното следствие към Националната следствена служба под стража. Привърженици на "Атака" се опитаха да блокират превозното средство, но претърпяха неуспех. Проявата на симпатизантите продължи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега