Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сидеров поиска наем от САЩ за военните бази в България

Лидерът на Атака иска охрана
Сидеров поиска наем от САЩ за военните бази в България

САЩ да платят наем за ползването на военните бази у нас за 6 години, от 2006 до 2011 г., поиска от парламентарната трибуна лидерът на Атака Волен Сидеров. Общата сума е около 2 милиарда долара, изчислили експерти от екипа му.

САЩ да платят наем за ползването на военните бази у нас за 6 години, от 2006 до 2011 г., поиска от парламентарната трибуна лидерът на Атака Волен Сидеров. Общата сума е около 2 милиарда долара, изчислили експерти от екипа му. Сидеров обясни, че от две години иска среща с посланика на САЩ да го попита защо САЩ не плащат за ползването на четири военни бази у нас.  

Сидеров твърди, че снощи е срещнал случайно американския посланик Джеймс Уорлик в едно заведение и му е представил "сметката" за американските бази, но Уорлик хвърлил папката на съседната маса. По думите на депутата от Атака Уорлик реагирал много нервно. „Мислих, че ще реагира като дипломат. Хвърли папката на другата маса и каза, че щял да ме унищожи", разказа Сидеров.

Сидеров призова външно министерство да поиска обяснение от Вашингтон за финансовия въпрос, а Уорлик да се извини пред парламента за арогантното си поведение спрямо български депутат. Той смята да се обърне към НСО, за да помоли за охрана. Според Сидеров срещата между него и американския дипломат в ресторанта  била документирана. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега