Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Силвия Кацарова откри винената фиеста в Поморие

Силвия Кацарова откри винената фиеста в Поморие

От 3 август до 9 септември „Черноморско злато” АД и община Поморие са традиционни домакини на винената фиеста.

От 3 август до 9 септември „Черноморско злато” АД и община Поморие са традиционни домакини на винената фиеста. Всяко лято през август празниците “Море от вино” са емблемата на Поморие и оставят незабравими спомени и преживявания у гостите и жителите на курортния град.

Тази година програмата на феста е изключително интересна и наситена със забавления. Празниците започнаха с посрещането на бога на виното Дионисий и концерт на Силвия Кацарова. В следващите дни предстоят изявите на Веселин Маринов и Графа. В програмата са включени още световен шампионат по фолклор „WORLD FOLK 2012”, както и традиционния фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „РИТЪМЪТ НА МОРЕТО 2012”.

Част от празниците ще е и Националната седмица на морето, изпълнена с изложби, конкурси и развлечения. На специална пресконференция във винарски комплекс „Избата”- Поморие бяха представени някои от най-новите и отличени вина на „Черноморско Злато”: Шардоне (Grand Prix), реколта 2011, Розe GP (Grand Prix), реколта 2011, Вила Понте реколта 2011, Каберне Совиньон Колекция, реколта 2008, Каберне Арте Анте, ракията Бургас 63 Траминер и най-новата серия 5-годишно винено бренди „Черноморско Злато”. Основен акцент в дегустацията беше лимитираната серия вина Шардоне и Каберне Совиньон „Избата”, специално създадена по случай 80-годишнината на Избата „Черноморско злато”, създадена през 1932 г.

В дегустационната зала на комплекса е изложена колекция от медали, отличия и грамоти, с които са отличени през годините напитките на Черноморско Злато. На винените базари по време на Празниците всеки може да дегустира най-новите продукти на „Черноморско Злато”. За целта е създаден специален винен павилион, на който ще може да научите частица от „тайната на виното” от сладкодумните майстори – винари и да си купите от най-добрите вина от региона и прочутите ракии Поморийска и Бургас 63.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега