Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Силвия Кацарова се омъжи за втори път

Теди: Сватбата на мама е ПР
Силвия Кацарова се омъжи за втори път

57-годишната Силвия Кацарова стана булка за втори път. Вчера тя се врече във вечна вярност на половинката си Любо.

57-годишната Силвия Кацарова стана булка за втори път. Вчера тя се врече във вечна вярност на половинката си Любо. Церемонията се състоя в градината на луксозен хотел във Велинград.Сред присъстващите, освен семействата и близките на младоженците, бяха и техни приятели от Турция, Америка, както и роднини на Любо от Австрия.

В ролята на шафер влезе дъщерята на Силвия  - Теди. Неин кавалер беше Мистър Турция 2002 Мерт Кълъч, с което още един път даде повод да се заговори, че връзката им е сериозна.   Младото семейство ще отложи със седмица медения си месец, тъй като Силвия Кацарова е част от турнето на музикалната телевизия Фен ТВ.

Певицата и бившият й съпруг Милчо се разведоха през 2010 година след 30-годишен брак. Двамата обаче, продължават да бъдат професионален тандем - двамата притежават звукозаписното студио "Силвия мюзик".

Дали обаче втората сватба на певицата не е само ПР? Към този въпрос ни подтиква написаното във светското издание "blife".  Репортер на изданието станал свидетел на разговор между дъщерята на певицата Тези Кацарова и неин приятел.

„Мама няма да се жени, защото никога не се е развеждала. Един познат я накара да пусне този слух, за да се шуми около името й. Това се оказа добър ход, защото имаме повече ангажименти“, спокойно обяснявала гласовитата дъщеря на къдрокосата изпълнителка без дори да подозира, че е била хваната в крачка.

Съседите на Силвия и Милчо Кацаров също останали доста изненадани от новината за развода. Двамата неведнъж били засичани да излизат от семейното си жилище в София поотделно един след друг, за да не ги види някой.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега