Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Силвия Лулчева с моноспектакъл в Бургас

Силвия Лулчева с моноспектакъл в Бургас

Случвало ли ви се е да се опитвате да разберете разговора на жените от съседната маса? Той подскача от тема на тема като полудяло дистанционно, което бързо сменя каналите на телевизора и май сте в Китай и не сте полиглот...

„Мъжът ми е виновен“ е заглавието на моноспектакъла на Силвия Лулчева. Тя ще го представи пред бургаска публика на 18 април от 19:30 часа в НХК.Пиесата е писана специално за актрисата. Идеята се ражда, когато преди около година и половина Лулчева става съседка Калин Сърменов.

Режисьор: Лиза Шопова, Сценограф: Антония Попова, Фотограф: Елена Спасова. 

"Случвало ли ви се е да се опитвате да разберете разговора на жените от съседната маса? Той подскача от тема на тема като полудяло дистанционно, което бързо сменя каналите на телевизора и май сте в Китай и не сте полиглот. Ако не намирате нито логика, нито смисъл, то по всяка вероятност сте мъж.Но ако сте жена, с лекота следите диалога и той сякаш е за вашия живот. Никак не е лесно, особено, когато мъжът ти заспи на дивана, след като си се карала с него два часа на ум!„#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН и не ми трябват факти, защото имам интуиция, а и Лариса Тарото го потвърди!“. Ако още сте на съседната маса и ви става смешно, значи сте мъж. А ако от чутото ви залива вълната на съмнението, значи сте жена.И в двата случая сте в капана.", споделя Лиза Шопова. 

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се потопят в моноспектакъла благодарение на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети можете да откриете в билетния център до “Часовника”, както и на тел.: 0894/898-098.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • за моноспектакъла на С. Лулчева
    15 апр 2022 16:46

    Посочения по-горе телефон не отговаря. Не не написана датата, на която ще се състои спектакълът.

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега