Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Синът и снахата на Филип Боков загинаха в зверска катастрофа край Иракли

Синът и снахата на Филип Боков загинаха в зверска катастрофа край Иракли

Синът на Филип Боков и съпругата му загинаха на място след като колата им се вряза челно в автобус край Иракли. Катастрофата е станала днес около 13.15 ч. на пътя Слънчев бряг – Варна, в района на разклона за Иракли.

Синът на Филип Боков и съпругата му загинаха на място след като колата им се вряза челно  в автобус край Иракли. Катастрофата е станала днес около 13.15 ч. на пътя Слънчев бряг – Варна, в района на разклона за Иракли.

39-годишният Георги Боков, който управлявал «Ауди А 5», предприел изпреварване на колона от коли, когато насреща му се задава автобус «Скания», в който пътували украински туристи. Шофьорът на леката кола не успял да се прибере в неговата лента и така се удря в автобуса, собственост на фирма «Шанс Тур» - Царево. 

 На място загива и съпругата му, 37-годишната Мария Бокова. Автобусът пътувал в  посока от Варна към Южното Черноморие. 

В болница «Св. Ана» във Варна за преглед са постъпили 11 украински туристи, повечето от които са с леки контузии в областта на тялото и крайниците.

Припомняме, че Боков многократно се е замесвал в скандали. Той е криминално проявен, осъждан е 4 пъти за кражби на коли и незаконно оръжие. Уличен е в побой над собствената си майка и в опит за подкупване на органи на реда, но обвинения не са повдигнати.

Баща му Филип Боков е бил депутат в 36 и 37 НС, бивш началник на кабинета на премиера Сергей Станишев, екссътрудник на президента Георги Първанов и настоящ посланик на страната в Словения.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега