Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Скиминги и опасни хапчета за отслабване задържаха на Калотина

Скиминги и опасни хапчета за отслабване задържаха на Калотина

По време на щателна митническа проверка на автобус, пътуващ по редовна линия България – Испания, на 11 и 12 място по посока на движението върху седалките, митничарарите забелязват захвърлено черно яке, което никой от пътниците не припознава за свое.

По време на щателна митническа проверка на автобус, пътуващ по редовна линия България – Испания, на 11 и 12 място по посока на движението върху седалките, митничарарите забелязват захвърлено черно яке, което никой от пътниците не припознава за свое. От подплатата на дрехата служителите вадят 8 „усти за банкомат” с батерии и камери, както и шест броя кабели и изход и вход USB.

Малко по-рано на „Входящо трасе” на пункта митническите служители проверяват стоката, превозвана от товарен автомобил, управляван от сръбски гражданин. В товарното помещение митничарите намират кашони, съдържащи прозрачни капсули със светлобежово прахообразно вещество, от които са взети проби. Стоката не е фигурирала в документите, които са представени пред митническите органи. В част от кашоните са открити и блистери със зелени желатинови капсули, на които също е направен химически анализ.

Пробите и от двете вещества е показала, че всички капсули съдържат веществото Sibutramin. Веществото се използва за намаляване на телесното тегло, но единствено под лекарски надзор, тъй като в по големи количества крие опасност за здравето.Веществото е иззето, а на нарушителите е съставен акт.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега