Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сладолед „Черноморец“ с приз „Най-добър нов продукт“

Сладолед „Черноморец“ с приз „Най-добър нов продукт“

Тази година призът за „Най-добър нов продукт“ в категория „Храни“ е за сладолед „Черноморец“.

Сладолед „Черноморец“ спечели приза за „Най-добър нов продукт“ в категория „Храни“ на петото издание на PROGRESSIVE AWARDS.На официалната церемония в столицата станаха известни победителите в 16-те категории, в които тази година можеха да се номинират търговци, производители, марки и проекти от бързооборотния бизнес в България.

Снимка:  PROGRESSIVE AWARDS

Победителите бяха отличени след два етапа на гласуване: селектиране от експертно жури и гласуване, проведено сред мениджъри на компании от бързооборотния бранш, продължило месец и половина. Високо оценени бяха критериите иновативност в категорията, концепцията и технологията на продукта, разпространението му в търговската мрежа и направените инвестиции за неговото налагане на пазара.

Сладолед „Черноморец“ е съвместен проект на „Победа“ АД, гр. Бургас и „Юниливър Айс Крийм България“ ЕООД. Двете компании разработват заедно рецептата на продукта. Едноличното търговско дружество произвежда, налага и продава сладоледа под търговската марка "Черноморец", собственост на бургаския производител на захарни изделия.


Снимка:  PROGRESSIVE AWARDS

Престижната статуетката бе връчена на Николай Бекяров – управител на „Юниливър Айс Крийм България“. 

„Това е признание за целия ни екип. Нашият постоянен стремеж е да предлагаме на нашите сънародници вкусни, неустоими изкушения с марки, които всички българи обичат - български марки с традиции. Благодарим на нашите партньори от „Победа“ АД, че повярваха в идеята и заедно успяхме да надградим сладоледената категория, така че любителите на сладолед вече да имат възможност да се наслаждават на уникалния вкус „Черноморец“, коментира Бекяров и покани на сцената Росица Драганова – продуктов мениджър в „Победа“АД.



Снимка:  PROGRESSIVE AWARDS

„Това е поредно отличие за бранд „Черноморец“ и доказателство, че невероятният „Черноморец вкус“, комбинация от какао, фъстъци и портокалови корички, е любим за българите и пренасянето на този вкус от една продуктова категория в друга е успешна стратегия за нашата компания. Благодарим на партньорите ни за чудесното сътрудничество помежду ни в създаването на този проект и лансирането му на пазара.“, коментира Драганова.

Поради огромния успех на сладолед „Черноморец“, през сезон 2023 стартира и нов продукт под същия бранд - сладоледен сандвич.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега