Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слави Трифонов: Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата

Слави Трифонов: Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата

"Защо ли е така? Ами защото така стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе...", смята лидерът на ИТН.

"Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата. Договорката, извинете, сглобката е следната – шеф на БНБ ще си остане Димитър Радев, това е кандидатурата на ГЕРБ, а подуправители ще бъдат Андрей Гюров от Продължаваме Промяната и Петър Чобанов от ДПС, срещу което ГЕРБ ще получат гласовете на ДПС и ППДБ като подкрепа за техния кандидат. Тоест, както казва мъдрият български народ, “танто” за “танто”. Едното “танто”- Димитър Радев срещу другото “танто” – Гюров и Чобанов." Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"Защо ли е така? Ами защото така стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе. Само дето “ти - на мене, аз - на тебе” го правят тези, дето се ненавиждаха. ГЕРБ и ДПС срещу Продължаваме Промяната и Демократична България. Извинете. ГЕРБ и ДПС заедно с Продължаваме Промяната и Демократична България.Това коалиция ли е? Не. Това е гнусна, цинична, отвратителна, омерзителна сглобка. Сглобка в името на парите и властта.", казва още в поста си Трифонов.

"Какво става, бе ПП, нали щяхте да търсите хора с качества, а не партийни другари? Нали щяхте да разграждате модела ГЕРБ-ДПС? Нали сте се нарекли Продължаваме Промяната. Каква промяна, бе? Вие сте, едно към едно, същите. И понеже, донякъде ви познавам, ще ви кажа, че според мен, вие сте по-алчни, по-нагли и за съжаление, по-некомпетентни от тия, заради които се самосъздадохте. Тоест, за да съм ясен, разликата между вас и ГЕРБ и ДПС е, че вие сте по-зле.", продължава лидерът на ИТН.

"Тъжно, но факт. А дали съм прав? Ще стане ясно. Но аз ще продължа да ви осветлявам. Дали се казваш Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Лорер, жена му на Лорер, чичо му на Лорер, цялата му рода на Лорер… няма значение. Аз затова съм там - за да сте на светло!", завършва Слави Трифонов.

Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата. Договорката, извинете, сглобката е следната – шеф на БНБ...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Събота, 8 юли 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега