Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След автомобилно преследване задържаха криминално проявени с дрога в колата

След автомобилно преследване задържаха криминално проявени с дрога в колата

Екшън като от холивудските филми се разигра в Бургас в сряда.

Екшън като от холивудските филми се разигра в Бургас в сряда. Полицейски служители и криминално проявени се гониха из целия град. В крайна сметка до развръзка се стигна в кв. "Долно Езерово", където служителите на реда най-накрая заловиха мъж и жена, в чиято кола бяха открити наркотици.

Акцията е резултат от получена оперативна информация за придвижване на лице, притежаващо наркотични вещества. В около 10:30 часа вчера, в района на ж.к. "Славейков", служители на "Специализирани полицейски сили" към ОДМВР – Бургас опитали да спрат за проверка лек автомобил с марка "Фолксваген Голф".

Водачът не се подчинил, увеличил скоростта на колата и се отправил към "Долно Езерово". Полицаите веднага го последвали и организирали залавянето на шофьора и спътничката му. Това се случило на ул. "Родоба" в бургаския квартал, където Фолксвагена се блъснал в спряна патрулка. На място е установено, че става дума за криминално проявен и осъждан 36-годишен мъж от село Драчево (общ. Средец).

По данни на полицията, регистрациите му са за притежаване и разпространение на наркотични вещества, кражби на вещи и авточасти, домови кражби и др. Водачът шофирал с отнета книжка. В Районно управление - Средец е налице досъдебно производствоза шофиране без свидетелство за правоспособност, по което днес ще му бъдеповдигнато обвинение.

В компанията на 36-годишния мъж сепридвижвала и криминално проявена бургазлийка на 28 години. При извършенотопретърсване в купето на автомобила е открито и иззето пликче с бяло - розовокристалообразно вещество - метамфетамин.

Двамата са задържани за срок от 24 часа. Водачътотказал да бъде тестван заупотреба на алкохол и наркотични вещества, за което са му съставени съответнитеактове по Закона за движение по пътищата. Подобни актове са съставени и законстатираната липса на задължителната застраховка „Гражданска отговорност” и техническипреглед на „Фолксваген”-а.   

По случая е образувано бързополицейско производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега