Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След намесата на общински съветници, възстановяват електроподаването към бургаски граждани

След намесата на общински съветници, възстановяват електроподаването към бургаски граждани

Истинско щастие е, че в момента на инцидента, наблизо е нямало хора.

Средства за възстановяването на електричеството във вилна зона "Каптажа 2" ще бъдат отпуснати от общината, след намесата на общински съветници от "Възраждане". Жителите на Бургас потърсиха Виктория Върбанова, Александър Койчев и Тодор Ангелов за съдействие, след като при ураганната буря, преминала през региона, дърво пада и нанесе сериозни поражения, които водят до спиране на тока.

"Гледката беше потресаваща. Хората там нямат ток от дни. По време на бурята, изгнила 30 метрова топола, намираща се в имот на ВиК, е паднала и счупила стълб, съборила е съседен на него в селищното образувание. Тежко повредена е и къща, намираща се в близост", каза Александър Койчев.

Истинско щастие е, че в момента на инцидента, наблизо е нямало хора. EVN са сложили безумния срок за разрешаване на проблема март-април 2024. Изключително тъжно е, че  и реакцията на институциите в държавата, в която живеем е такава, посочиха съветниците от "Възраждане".

"Още във вторник следобед се срещнахме с кмета на Община Бургас Димитър Николов и го запознахме с кризисната ситуация, като настояхме проблемът да бъде решен в най-кратки срокове. Там бедстват наши съграждани - възрастни хора, тежко болни, ученици на онлайн обучение и семейства с малки деца", каза Виктория Върбанова.

След настояване на съветниците от „Възраждане“, кметът Димитър Николов реагира светкавично на техния сигнал и изготвя докладна записка за необходимите средства. Електропреносната мрежа е собственост на селищното образувание и парите са необходими за нейния спешен ремонт. Нужните 3 700 лв. ще бъдат гласувани на сесията на Общинския съвет - Бургас в четвъртък (30.11) и електрозахранването може да бъде възстановено в изключително кратки срокове.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега