Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След Париж, GLORY идва в Бургас със следващия си голям боен турнир

След Париж, GLORY идва в Бургас със следващия си голям боен турнир

„Горд съм, че ще мога да се бия в Бургас пред родна публика. Готвя се здраво. Искам да докажа, че съм по-добрия боец.“, каза бургазлията Стоян Копривленски.

Преди броени дни френската столица Париж бе домакин на GLORY 88. Със следващото си събитие най-популярната световна кикбокс верига за първи път ще гостува на Балканския полуостров – в България. Домакин на GLORY 89 ще бъде Бургас. Датата е 7 октомври. Ако не сте си взели билет, побързайте, защото почти всичко вече е разпродадено. Очакват се много фенове на този спорт от Нидерландия, Румъния, Гърция, Турция. Има голям шанс в зала „Арена Бургас“ да видим и световната звезда на бойните спортове Бадр Хари, споделиха организаторите, без да уточнят дали като гост или на ринга. Той трябваше да се бие в Париж, но се оттегли в последния момент, за да покаже състраданието си към загиналите при земетресението в Мароко, сред които има и негови близки.

Днес в Община Бургас се състоя брифинг за предстоящото събитие. В него участваха вицепрезидентът на веригата Бил Борсън, кметът Димитър Николов, мачмейкърът Роби Тимерс, българските представители на организацията от Bulgarian Fight Agency – Ренад Мехмедов, Теодор Карастоянов, Елена Танева, президентът на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов.

В залата бяха и някои от състезателите, които ще участват в битките. Психологическата война между бургазлията Стоян Копривленски и съперника му Сорин Калинюк започна още днес. За „Снайпера“ мачът с румънеца е реванш (в първия българинът загуби след съдийско решение). Интригата се заплете още повече, след като в социалните мрежи румънският ас обяви, че идва в Бургас, за да го бие повече.

„Горд съм, че ще мога да се бия в Бургас пред родна публика. Готвя се здраво. Искам да докажа, че съм по-добрия боец.“, каза днес Копривленски.

„Чест е за нас да сме тук. Били сме в много държави. Продължаваме да търсим възможности за разширяването на географията на Глори. А в България има любов към спорта и специално към кикбокса. Избрахме Бургас, защото е роден град на звездата Стоян Копривленски. Впечатли ни и новата ви зала.“, каза вицепрезидентът на веригата Бил Борсън.

Той подари на кмета Николов бойни ръкавици, които ще бъдат изложени в бъдещата зала на славата в „Арена Бургас“.

„Благодаря, че в конкуренцията на няколко по-големи и богати европейски града, избрахте Бургас. Това е шанс да покажем своето гостоприемство. И че можем да сме успешни домакини на големи международни събития. Турнирът в Бургас ще даде шанс за изява пред родна публика на талантливи български файтъри. Отсега им стискам палци и им пожелавам да спечелят убедително своите двубои. Сред тях е и бургаската гордост Стоян Копривленски. Мога да му обещая изключително емоционална и шумна подкрепа. Бургас винаги стои зад своите хора!“, каза кметът Николов.

На GLORY 89 в Бургас срещу именити съперници ще се изправят талантливите български кикбоксьори Александър Петров, Теодор Христов, Драгомир Петров и Едуард Алексанян, които също присъстваха в залата днес.

Гвоздеят на вечерта на 7 октомври ще е срещата за шампионския пояс в категория перо на планетата между тайландеца Petchpanomrung Kiatmookao и испанската звезда Давид Мехия. Заради сложното си за произнасяне име 28-годишният тайландец всъщност е наричан просто „Petch“ или „Професорът Печ“. В своята професионална визитка той има внушителните 170 победи, 168 от които в GLORY, и 27 нокаута. Изгряващата испано-колумбийска звезда Давид Мехия е натрупал 61 победи и 19 нокаута, като далеч не пада по-ниско от опонента си по атрактивния агресивен стил на ринга, който притежава.

Тук ще откриете информация за всички двубои, предвидени за бургаската бойна гала.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега