Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любимец на Рамзан Кадиров и Ердоган част от звездните гости в „Арена Бургас“ на 7 октомври

Любимец на Рамзан Кадиров и Ердоган част от звездните гости в „Арена Бургас“ на 7 октомври

Самедов, който миналата година обяви че се оттегля от професионалния ринг притежава внушителна визитка от 103 победи и 38 нокаута.

Един от големите звезди на професионалния кикбокс Забит Самедов също пристига в Бургас на 7-ми октомври за историческото събитие – GLORY 89. В своята богата професионална кариера 39-годишният Забит има няколко мача срещу легендарния Бадр Хари, а историите между тях са десетки.

Самедов, който миналата година обяви че се оттегля от професионалния ринг притежава внушителна визитка от 103 победи и 38 нокаута. Той е един от най-колоритните личности в бойната гилдия. Роденият в Грузия азербайджанец живее дълго в Беларус и на практика говори чисто повече от шест езика сред които и турски. През последните години навлезе във филмовата индустрия и участва в популярния военен исторически турски сериал „Kuruluş: Osman“. С ролята си в него той спечели симпатиите на турския президент Реджеп Ердоган, в чийто кабинет според турските източници влиза, когато поиска без предварителна уговорка. 

Забит е сред любимците и на чеченския лидер Рамзан Кадиров, който неколкократно му поверява подготовката на силния отбор на „Ахмат“. Забит Самедов притежава и няколко луксозни автомобила „Мерцедес“, подаръци от Кадиров за постигнатите победи на ринга. Забит Самедов познава добре играта на братята Андрей и Богдан Стойка и харесва стила на игра на Стоян Копривленски.


Снимка: fight agency

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега