Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След убийството на младеж в Пазарджик: Готвят протест пред Съдебната палата

След убийството на младеж в Пазарджик: Готвят протест пред Съдебната палата

Във вторник Окръжната прокуратура в Пазарджик ще внесе в съда искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” за 18-годишния младеж, обвинен за убийството на 21-годишния Ангел Здравков.

Във вторник Окръжната прокуратура в Пазарджик ще внесе в съда искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” за 18-годишния младеж, обвинен за убийството на 21-годишния Ангел Здравков. Междувременно граждани готвят протест пред Съдебната палата. Те настояват за доживотен затвор.След престъплението, извършено с нож, Никола Райчев успя да се укрие, но след издирване беше задържан в района на Централната гара в София. Мотивът за убийството е ревност, посочиха от Прокуратурата. 

„Голяма трагедия. Надяваме се да има справедливост. Това е хладнокръвно убийство. Ангел беше винаги усмихнат, позитивен. Не познавам извършителя”, сподели в ефира на „Здравей, България” Марио Спасов, приятел на убития.

„Не е споделял да е бил заплашван. Беше много мъжко момче. Ножът е бил над 20 см. Човек, който вади с ясната представа такова острие, няма друг мотив, освен убийство. С Ангел се познаваме от много малки. Той винаги ми е помагал, беше добър и чист човек”, каза Андрей Симеонов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега