Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

„Слънчев бряг“ АД с мерки в помощ на бизнеса на територията на комплекса

Цената на платено паркиране за туристи се намалява с 50%
„Слънчев бряг“ АД с мерки в помощ на бизнеса на територията на комплекса

В кризата, причинена от пандемията от COVID-19, дружеството, управляващо най-големия комплекс у нас, обявява по-ниски цени за различните ползватели на инфраструктурата

Всички цени за ползване наинфраструктурата и услуги в Слънчев бряг за сезон 2020 ще бъдат намалени.„Слънчев бряг“ АД цели да подпомогне бизнеса, който извършва сезонни дейностина територията на комплекса, като намалява и периода на активния сезон на1.07.2020 – 30.09.2020 г. Облекченията обхващат почти всички сфери,администрирани от едноименното дружество, като цени за стоянка на таксиметровиколи, цени за автомобили, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарноправо, паркиране и т.н.  

Освен намаляването на периода на заплащанев сравнение с миналата година, цените към бизнеса, се намаляват с до 50%. Така например ако през сезон 2019 един кв. м.тротоарно право се е отдавал на цена от 525 лв. с ДДС, то след намалението затози сезон цената ще бъде 275лв. с ДДС. Цената се определя по схема, в зависимост от площта, като стойносттана квадрат пада дори повече при наемане на по-голяма площ. Наемите на временниобекти в комплекса също се намаляват с около 30%.  Плановете са при започване на сезона от 1 юли 2020г., паркирането в синя зона в комплекса за туристи и гости, да се намали от2 лв. с ДДС на час на 1 лв. с ДДС на час без ограничения в престоя. Същата,по-ниска цена, ще важи и за платено почасово паркиране на паркингите „Фрегата“ и „Арда“,стопанисвани от „Слънчев бряг“ АД. „Остават в сила цените за заскобяване ирепатриране на неправилно паркирали автомобили, съответно 30 лв. и 60 лв., защототова са наказателни мерки, с които се цели превенция на нарушения.“, уточняваЗлатко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.    

 В контекста на пандемията от COVID-19, при отмяна на ограничителните мерки ивъзможност за туризъм, „Слънчев бряг“ АД ще въведе допълнителни мерки задезинфекция на публични пространства. „В момента подготвяме инфраструктурата,така че при добро стечение на обстоятелствата и вдигане на ограниченията, комплексътда бъде готов след 1 юни 2020 г.“, заяви Златко Димитров. Започват дейности порехабилитация на улици, тротоари и осветление, както и озеленяване. Следотваряне на комплекса постоянна дезинфекция ще се извършва на тревни площи иградинки, пръскане на крайбрежна алея и алея „Кубан“, пейки и места за събиранеи паркиране. „Търсим варианти да обезпечим осемте КПП-та, където да бъдеизвършена дезинфекция на преминаващите автомобили“, допълва изпълнителниятдиректор на дружеството.     
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега