Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слънчев бряг отново е номер 1 в българския туризъм

Слънчев бряг отново е номер 1 в българския туризъм

Туристически сезон ’2013 е най-успешният за Слънчев бряг от началото на икономическата криза досега, по обща преценка на хотелиери и туроператори. „Слънчев бряг отново защити международния си имидж на най-харесван и посещаван български курорт”- отбеляза Пейко Янков, изпълнителен директор на най-голямото хотелско дружество в Слънчев бряг.

Туристически сезон ’2013 е най-успешният за Слънчев бряг от началото на икономическата криза досега, по обща преценка на хотелиери и туроператори.  „Слънчев бряг отново защити международния си имидж на най-харесван и посещаван български курорт”- отбеляза Пейко Янков, изпълнителен директор на най-голямото хотелско дружество в Слънчев бряг.

В навечерието на празника, водещото хотелско дружество в Слънчев бряг отново отчита силен туристически сезон с пълна 100% заетост на хотелските бази през летния период. Резервациите за хотелите на „Слънчев бряг хотел холдингс” започнаха още през декември м.г. Най-голям дял от туристите в хотелите на холдинга и този сезон заемат немските туристи, следват ги туристите от Русия, Централна и Източна Европа и др.

Според Пейко Янков, туризмът отново се доказа като най-успешно работещият отрасъл в българската икономика. А градът на ЮНЕСКО - Старият Несебър и най-големият български курорт Слънчев бряг имат своята неоспоримо водеща роля и значение за световната популярност на България като туристическа дестинация. 

Световният ден на туризма се отбелязва ежегодно на 27 септември от 1980 г. насам по решение на Световната организация по туризъм към ООН. Целта на този празник е да се фокусира вниманието на международната общественост към значимостта на туризма за развитието на социалната, културната, икономическата и политическата сфера на обществения живот. Темата на Световния ден на туризма за 2013 г. е "Туризмът и водата: защита на нашето общо бъдеще". Тази тема подчертава нарастващата роля на туризма за по-ефективно използване на водните ресурси и достъпа до тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега