Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слушаме изповедта на умиращия Дон Жуан през април в Бургас

Слушаме изповедта на умиращия Дон Жуан през април в Бургас

"Завещанието на целомъдрения женкар" ще гостува в Бургас на 17 април, вторник.

През следващия месец Бургас ще посрещне една впечатляваща продукция на Театър "Българска армия". На 17 април, актьорът Васил Михайлов ще влезе в ролята на стария Дон Жуан, за да ни разкрие шокиращата тайна на вечния съблазнител в постановката "Завещанието на целомъдрения женкар".

Пиесата е на Анатолий Крим, а настоящата постановка е дело на режисьора проф. д-р Ивайло Христов. В главните роли влизат Васил Михайлов, Тигран Торосян, Леонид Йовчев, Гергана Данданова.

"Завещанието на целомъдрения женкар" преобръща представата за това кой е Дон Жуан. Пиесата, наситена с изключителен емоционален заряд, разказва история за любовта на един мъж към неизживения живот и страховете от предстоящото му пътуване към отсрещната страна.

Героят разкрива най-голямата си тайна, белязала целия му житейски път. Илюзията, градена векове наред бива разбита, за да се роди една напълно нова, коренно различна представа за образа на Дон Жуан. Той отваря душата си, за да унищожи досегашното възприятие за прелъстителя на женски сърца.

До болка откровен, Васил Михайлов, въплътен в ролята на Дон Жуан се разкрива пред публиката. "Завещанието на целомъдрения женкар" е от тези постановки, които те оставят без думи, непосредствено след финала.

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да я преживеят на 17 април (вторник), от 19:00 часа в залата на НХК. Пиесата гостува в крайморския град по покана на Маруся Русева и "Арт Ателие". Билети можете да откриете на касата на НХК. За повече информация и резервации: тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега