Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Служител на спортен комплекс в Бургас удари 10-годишно дете

Служител на спортен комплекс в Бургас удари 10-годишно дете

Служителят вече е подал молба за напускане, но родителите не са доволни от това и ще търсят правата си по съдебен път.

Служител на  спортeн комплекс  в Бургас е ударил 10-годишно момче. За скандалния случай сигнал в медиите подаде бащата на момчето. Случаят е от 5 август. Актът на насилие е извършен след тренировка по плуване, съобщава  NOVA.

Петър Петров е бил ударен докато е бил в асансьора. Първа за случката разбира секретарката на клуба по водна топка София Калинкова. „Вечерта на 5 август бях извикана от група деца, които ми казаха, че Петьо е бил ударен. Аз се втурнах в басейна. Забелязах момчето, свито до асансьора, плачещ, свит на кълбо. Опитах се да го успокоя и да разбера какво се е случило. От децата разбрах, че служителят по поддръжка го е ударил. Потърсих този служител, който ме посрещна с думите „Аз само го пернах зад врата”. И започна да се оправдава. Аз му казах, че няма право да пипа децата и да ги заплашва”, обясни тя.

Калинкова е информирала за случилото се треньорите и родителите на момчето. А майката на Петър разбрала, докато била на работа. „Обади ми се една от майките, която ми каза, че детето ми е ударено. Нямаше как да изляза от работа и много се притесних. Когато се прибрах той плачеше, не можеше да се успокои. Цяла вечер не е спал”, обясни Юлия Качакова. Според треньора Светозар Владков Петър Петров не е предизвикал служителя. А той вече е подал молба за напускане, но родителите не са доволни от това и ще търсят правата си по съдебен път.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега