Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Служители на "Капитан Андреево" задържаха шофьор, превозвал 12 незаконни имигранти

Служители на "Капитан Андреево" задържаха шофьор, превозвал 12 незаконни имигранти

Служители на ГКПП "Капитан Андреево" задържаха шофьор, превозвал с камион 12 незаконни имигранти. Товарният автомобил влязъл в страната от Турция в четвъртък. Зад волана бил 35-годишен хасковлия, а в каросерията имало 12 души без документи за самоличност, които твърдят, че са от Ирак.

Служители на ГКПП "Капитан Андреево" задържаха шофьор, превозвал с камион 12 незаконни имигранти, съобщават от МВР. Товарният автомобил влязъл в страната от Турция в четвъртък. Зад волана бил 35-годишен хасковлия, а в каросерията имало 12 души без документи за самоличност, които твърдят, че са от Ирак.

Камионът превозвал рус-профили за дограма от южната ни съседка. Иракчаните били открити при извършената физическа проверка служител на Гранична полиция. Нелегалните имигранти са задържани в ГПУ-Свиленград. Шофьорът е задържан в следствения арест за 72 часа. Срещу него е образувано бързо производство, има повдигнато обвинение за каналджийство.

На ГКПП "Лесово" вчера е извършена проверка с газ-анализатор на влизащ от Турция товарен автомобил с румънска регистрация, при която  са отчетени завишени стойности на концентрация на въглероден двуокис в ремаркето. При последвалата проверка граничните полицаи открили в автомобила 17 човека без документи за самоличност, по техни данни сирийските граждани.  Незаконните имигранти са задържани в ГПУ-Елхово, работата по случая продължава.

През изминалото денонощие граничните полицаи са предотвратили 6 опита на 66 незаконни имигранти да нарушат българо-турската граница в районите на граничните полицейски управления Малко Търново, Болярово и Средец.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега