Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спаднала гума = 3 500 лева и лични документи

Спаднала гума = 3 500 лева и лични документи

Крадци задигнаха чанта с пари и документи и източиха банкова карта за минути, докато жертвата им оглежда спадналата на колата гума.

Крадци задигнаха чанта с пари и документи и източиха банкова карта за минути, докато жертвата им оглежда спадналата на колата гума. Притежателят на банковата карта, съобщил в полицията, че му е задигната чанта с пари и документи от лекия ме автомобил "Мерцедес". При извършената проверка на място, тъжителят заявил, че около 16.00 часа вчера е паркирал на ул. “Оборище”  и при слизане от колата забелязал, че предната й дясна гума е спаднала. 

Тогава той се заел с демонтажа, но тъй като в квартала нямало ток, решил за заключи автомобила и посети свой колега. Отворил шофьорската врата, за да си вземе вещите и установил, че  чантата, която била оставена между двете седалки липсва.  По данни на потърпевшия в чантата е съдържала лични документи,  близо 2 500 лв. и две банкови карти. При блокирането на картите е установено, че от едната карта са извършени пет транзакции, като при всяка са изтеглени по 200 лв.  Образувано е досъдебно производство. 

Час по-рано в Първо РУ “Полиция” – Бургас е получено съобщение за кражба от лек автомобил  “БМВ”. При извършената проверка на място, тъжителката – 26-годишна бургазлийка е заявила, че за времето от 15.20 ч до 15.30 часа е паркирала автомобила зад жилищен блок на ул. “Александровска” и го заключила с дистанционно устройство. 10-минути по-късно се върнала и установила, че колата е отключена и от купето липсва черна чанта с преносим компютър, флаш-памет и фирмени документи. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Първо РУ “Полиция” – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега