Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спектакълът "С гръб към залеза" гостува премиерно в Бургас тази вечер

Спектакълът "С гръб към залеза" гостува премиерно в Бургас тази вечер

„С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях.

Най-новата пиеса на Яна Борисова "С гръб към залеза" ще се играе премиерно тази вечер - 20 април, в Бургас. Постановката събира на една сцена  Юлиан Вергов, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов. 

 „С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои - професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световно известен пианист; писателка, която издава книга- бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста). 

Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани. Имено това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна. Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.

Премиерата на спектакъла ще бъде тази вечер, 20 април, от 19 часа в зала "Тончо Русев" на НХК. Билети се продават на касата на НХК. За повече информация и резервация - 0894898098 Маруся Русева
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега