Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спортни състезания обединяват бургазлии и приятели срещу дрогата

Спортни състезания обединяват бургазлии и приятели срещу дрогата

Поредица от спортни прояви и традиционно факелно шествие са включени в петдневната кампания, която обединява бургазлии и приятели срещу дрогата.

Поредица от спортни прояви и традиционно факелно шествие са включени в петдневната кампания, която обединява бургазлии и приятели срещу дрогата. Инициативата се реализира по повод 26-ти юни, Международен ден за борба с употребата, злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества. 

Начало на кампанията "Обединени срещу дрогата чрез спорта" ще дадат спортни състезания по футбол и волейбол на централния плаж. Те ще се проведат на 22-ри юни (понеделник) с начален час 10.00 часа. Успоредно с това, на място ще бъде  локализирана мобилна лаборатория за безплатни изследвания.

На 23-ти юни (вторник), от 13.00 часа ще се проведе спортно състезание на "Dragon - On Racing" до входа на Летния театър. Програмата продължава с традиционно факелно шествие на 24-ти юни  (сряда) . То ще премине от площад "Тройката" до сградата на Община Бургас в 16.00. 

Състезание по Пейнтбол стартира от 10.00 часа на стрелбище "Капчето" в четвъртия пореден ден от кампанията - 25-ти юни. В последния ден на кампанията, 26-ти юни, от 11.00 часа в залата на Областна управа ще бъдат връчени наградите на победителите и отличените участници в Седмия международен литературен конкурс "Изкуство против дрогата".

Следват състезание по плуване и водна топка на басейн "Флора" от 14.00 часа. За финал ще бъдат пуснати  разноцветни балони в памет на загиналите следствие злоупотребата с наркотични вещества и съпричастност към техните семейства.

"Обединени срещу дрогата чрез спорта" се реализира от Община Бургас в  партньорство с Регионална здравна инспекция и подкрепата на ОДМВР, РИО, АСП - Отдел "Закрила на детето", Районна прокуратура и представители на неправителствения сектор. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега