Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Станка Златева гост на турнира по борба в с. Твърдица

Станка Златева гост на турнира по борба в с. Твърдица

Над 150 младежи от Турция, Гърция, Молдова, Македония, Украйна и България, ще премерят сили в Международния турнир по борба „Никола Станчев“. Турнирът стартира тази сутрин от 09.00 часа в с. Твърдица.

Над 150 младежи от Турция, Гърция, Молдова, Македония, Украйна  и България, ще премерят сили в Международния турнир по борба  „Никола Станчев“. Турнирът стартира тази сутрин от 09.00 часа в с. Твърдица.

Специален гост на състезанието ще бъде петкратната №1 в света в женската борба Станка Златева. По традиция ще бъдат поднесени венци и цветя при паметника на Никола Станчев – първият златен олимпийски медалист на България. Събитието е част от празничната програма на село Твърдица, която ще зареди с много настроение всички присъстващи и ще продължи през целия съботен ден.

Веднага след турнира и официалната церемония по награждаване на най-добрите борци, за жителите и гостите на селото ще пее и танцува ПФА „Странджа“ с ръководител Марио Егов. Концертът им ще започне точно в 18.00 часа на площада.

Програмата ще продължи с изпълнение на Странджанския славей Жечка Сланинкова и талантливите музиканти от орк. “Нестинари” в 19.30 часа. Празникът ще завърши с атрактивен нестинарски танц.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега