Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира екологичната седмица в Бургас

Стартира екологичната седмица в Бургас

От днес 23 до 27 септември под наслов „ Избрах – чист и зелен Бургас“ стартира екологичната седмица в града.

Краят на Европейската седмица на мобилността в Бургас 16-22 септември бе белязан с шествието Светлинен парад – град на колела , който премина и озари централните улици на града и продължи до късно с  разтърсващо диско парти на колела. От днес 23 до 27 септември   под наслов „ Избрах – чист и зелен Бургас“  стартира  екологичната седмица в града.  

На 24.09/Вторник/ на откритата сцена „Охлюва“ от  19.00 часа по завладяващ и  любознателен начин филмът „Home“  ще представи на готите и гражданите на  Бургас ефекта от масовата индустриализация и глобализация в света. Home е описание на това как проблемите на Земята са свързани помежду си.

В лентата  участват  54 държави с кадри отвисоко, които са  представени от две гледни точки –  като екологични страни с непокътната природа  и места с бурно развиваща се  индустрия.  Учените казват да променим начина си на живот, да спрем изчерпването на природните ресурси и катастрофалното влияние върху климата на планетата.Към това ни приканва филмът.

Поглед отвисоко на изключително красивия ни дом и неговите тежки проблеми, причинени от западното индустриално мислене. Този филм е един опит да се подсетят хората да оставят и на идните поколения възможност да се радват на Земята и да живеят в този рай. Филмът на Ян Артюс Бертран е станал възможен благодарение на PPR Group и копродуцента Люк Бесон.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега