Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира Регата Черноморец Бургас 2024

Стартира Регата Черноморец Бургас 2024

Стартира ветроходната регата „Черноморец Бургас". Над 150 участници на различни възрасти от цяла България се включиха в състезанията.

Стартира ветроходната регата „Черноморец Бургас". Над 150 участници на различни възрасти от цяла България се включиха в състезанията. Сред тях са представители на всички ветроходни клубове, които се занимават с деца. Ветроходните гонки са в класовете: Опимист, ILCA 4, ILCA 6, FINN и 420. Регатата се осъществява с дългогодишната подкрепа на Община Бургас, Българска федерация по ветроходство, както и на многобройни спонсори и приятели на ветроходството. Регатата „Черноморец Бургас"  ще протече в три състезателни дни.

Последният съвпада с международния олимпийски ден и по този повод призьорите ще получат специални грамоти от български олимпийски комитет с автографи на президента на Международния олимпийски комитет Томас Бах и на председателя на БОК Стефка Костадинова. Регатата е любима на малките ветроходци заради многобройните изненади и подаръци, които организаторите осигуряват за тях всяка година.

Регатата „Черноморец Бургас" е уникална със своята атрактивна гонка на метри от брега на Морска гара. Така гражданите и гостите на Бургас могат да се насладят на спортните умения на малките ветроходци и красотата на този морски спорт. Условията за ветроходство в Бургас са изключително подходящи. За пореден път Бургаския залив се изпълни с десетки лодки, адреналин и спортсменски дух. Попътен вятър на състезателите във ветроходна регата „Черноморец Бургас".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега