Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стела Димитрова е първата стипендиантка на "Слънчев бряг" АД

Стела Димитрова е първата стипендиантка на "Слънчев бряг" АД

Първата стипендиантка на „Слънчев бряг” АД се казва Стела Димитрова. Тя е спечелила първо място в регионалното състезание за най-добър млад готвач в Сливен през тази година и пето място в националното състезание по професии в Пловдив. Като резултат от блестящите си представяния тя е приета в Университета но хранителни технологии – Пловдив, специалност туризъм. Стипендията ще й бъде връчена на официалната церемония по случай откриването на туристическия сезон на 12 юни в Слънчев бряг.

Първата стипендиантка на „Слънчев бряг” АД се казва Стела Димитрова. Тя е спечелила първо място в регионалното състезание за най-добър млад готвач в Сливен през тази година и пето място в националното състезание по професии в Пловдив. Като резултат от блестящите си представяния тя е приета в Университета но хранителни технологии – Пловдив, специалност туризъм. Стипендията ще й бъде връчена на официалната церемония по случай откриването на туристическия сезон на 12 юни в Слънчев бряг.

Припомняме, че "Слънчев бряг” АДучреди стипендия за поощряване на изявени ученици от Професионалната гимназияпо туризъм “Иван Вазов”, пожелали да продължат образованието си и да сереализират в областта на туризма. Стипендията ще е ежегодна, ще покривасеместриалните такси на ученик, завършващ гимназията в курортния комплекс сотличен успех, който е избрал да продължи обучението си във висше училище потуризъм в страната.

Идеята заучредяване на стипендиантската програма е на Златко Димитров, изпълнителендиректор на „Слънчев бряг” АД. „Проблемът снедостига на квалифициран персонал в туристическия бранш се задълбочава всякаследваща година. Бизнесът коментира, че не може да предлага обслужване насветовно ниво без достатъчно обучени кадри, а професионалните училища твърдят,че подготвят добри кадри, но бизнесът не прави нищо за тях. Ние решихме, че евреме интересите на двете страни да се „срещнат”. Считам, че това е най-добратаинвестиция, която можем да направим в бранша”, обясни идеята си ЗлаткоДимитров.

В края на всякаучебна година Професионалната гимназия по туризъм “Иван Вазов” ще предлага поедин от своите абитуриенти за стипендиант, като критерият за подбора сеизвършва на базата на отличен успех и представяне в регионални и националнисъстезания. Кандидатът за стипендия задължително трябва да продължиобразованието си във висше учебно заведение в страната, специалност туризъм.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега