Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стилян Петров за Евро 2015: Франция и Германия са очаровани от престоя си тук

Стилян Петров за Евро 2015: Франция и Германия са очаровани от престоя си тук

"Бях на откриването на първенството и останах изключително очарован от това, което видях. Сигурен съм, че закриването ще бъде поне два пъти по-добре от откриването. Разговарях с щабовете и на Франция, и на Германия. Те са останали с много добри впечатления от престоя си у нас“. Това каза посланикът на Eвропейското първенство за юноши до 17 години Стилян Петров по време на среща с кмета на Бургас – Димитър Николов.

"Бях на откриването на първенството и останах изключително очарован оттова, което видях. Сигурен съм, че закриването ще бъде поне два пътипо-добре от откриването. Разговарях с щабовете и на Франция, и на Германия. Те саостанали с много добри впечатления от престоя си у нас“. Това казапосланикът на Eвропейскотопървенство за юноши до 17 години Стилян Петров по време на среща с кмета наБургас – Димитър Николов.  

„Това само може да ме радва. Видях и няколко тренировъчни терена ибях много приятно изненадан и се надявам, че традициятаще продължи и ще покажем, че все още сме футболнанация, че милеем за този спорт“, добави българската футболна звезда.

В срещата участие взеха и бургаската футболна гордост Радостин Кишишев иПавел Колев, - директор на турнира и пресдиректор на БФС. Кметът Николов имблагодари за подкрепата и успешното партньорство и пое ангажимента Бургас дапродължи да развива спортната инфраструктура и традиция.  

„За нас ще бъде чест да посрещнем Мишел Платини и всички гости нафинала, да използваме събитието като една добрареклама на Бургас - град с богат културен и спортен живот“, коментираНиколов и заяви, че според него футболът има бъдеще в Бургас.

„Трудно започнахме първите дни на първенството. Много неща не знаехме, но сеориентирахме. Това, което бе направено паралелно с първенството, не само щего запазим, но и доразвием. Ще работим за по-добри условия на детския имладежкия футбол“, допълни градоначалникът.

Той подари на Петров тениска „Аз обичам Бургас“ и го подкачи, че като сепенсионира в английския футбол, може да дойде на бургаска земя. Николовблагодари и на колегата му – Радостин Кишишев за подкрепата и това, че е застаналс името си зад това първенство.

„Горд съм, че съм бургазлия, че имаме кмет, който прави толкова много за града, чевиждам Стилян в моя роден град, че е тук и вижда колко много е направено. Товаевропейско първенство е изключително голямопостижение за България и Бургас“, коментира Кишишев.

Зрелищният финал ще се състои този петък. Мачът започва в 20 часа, нотържественото закриване на първенството е с начален час 18:30. По съображенияза сигурност, вратите на ще бъдат затворени в 19 часа и след този час достъп достадион „Лазур“ няма да има.

Кметът Николов издаде, че в церемонията ще взематучастие деца от бургаските спортни клубове, както и оркестърът навоенноморските сили. Пълната програма, обаче, остава тайна.Агитките на бургаските отбори също обещаха на градоначалника да бъдат настадиона и да подкрепят финалния мач и споделиха, че подготвятхореография-изненада за него и гостите.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега