Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стискаме палци на "Фортисимо" във финала на "Игра на хорове"

Стискаме палци на "Фортисимо" във финала на "Игра на хорове"

Млади, красиви и безкрайно талантливи! Така можем да определим младежите от Вокален ансамбъл "Фортисимо" към Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” с ръководител Милена Добрева. Тази вечер те ще вземат участие във финала на музикалния формат "Игра на хорове", реализиран в рамките на "Шоуто на Слави".

Млади,красиви и безкрайно талантливи! Така можем да определим младежите от Вокален ансамбъл "Фортисимо" къмНационалното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”с ръководител Милена Добрева.Тази вечер те ще вземат участие във финала на музикалния формат "Игра на хорове", реализиран в рамките на "Шоуто на Слави".

Вокален ансамбъл "Фортисимо" и останалите четири формациивлизат в решаваща музикална битка, която ще започне в 20 часа.Журито постави две задачи на хоровете. Първата е "Песни на ЕмилДимитров", а бургаскитедеца  ще се представят с песента "Моя страна, моя България”. Втората задача е ансамблите да подготвят песен по свой избор.

Решаваща роля за избора на победител в "Играна хорове" ще имат и зрителите. По време на финалния кръг всички предекраните ще могат да гласуват за любимия си хор в сайта на "Шоуто наСлави", така че Фортисимо  ще иманужда  от подкрепата на бургазлии и подкрепатана тези, които през последните 3 месеца оцениха стила и класата им.

Домомента хоровете изпълниха 9задачи: „Любимибългарски песни“, „Песни на Адел“, „Балкански песни“, „Български песни отМакедония“, „Руски песни по случай победата над хитлерофашизма – 9 май“, „Хевиметъл“, „Филмова музика“, „Песни на Ку-ку бенд“ и „Песни на ABBA“.

Водач във временното класиране е Вокален ансамбъл „Фортисимо“ соценка 5,78. След тях се подреждат Хор към НУФИ "ФилипКутев" – 5.74,  Смесен хор "Звъника" – 5.63, Пловдивско певческодружество "Ангел Букорещлиев" – 5.48,  Мъжки хор „Свети Иван Рилски“ – 5.41.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега