Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стойко Танков ще съдейства за ремонтирането на моста край Черноморец

Стойко Танков ще съдейства за ремонтирането на моста край Черноморец

Разговорите, които Танков проведе днес с кметове по места, бяха в посока конструктивно партньорство между държавната и местната власт в решаването на проблеми на местната общественост.

Областниятуправител Стойко Танков посети днес община Созопол, където се срещна с кмета наобщината Тихомир Янакиев и с кмета на гр. Черноморец Росен Деспов. Повод напосещението е обезпокоителното положение на пътен участък около Черноморец, закоето областният управител беше информиран от кмета на Созопол. По време насрещата, на която присъства и директорът на Областно пътно управление-Бургасинж. Порязов, се обсъди възможността за осъществяване на незабавен ремонт намостово съоръжение над републикански път II-99 при вход на гр. Черноморец,който е в много лошо състояние и създава предпоставки за възникване на инциденти на преминаващите под инад него. 


Снимка: Пресцентър ОА Бургас

По-късносъщия ден областният управител се срещна и с кмета на община Приморско д-рДимитър Германов. Разговорите, които г-н Танков проведе днес с кметове по места,бяха в посока конструктивно партньорство между държавната и местната власт врешаването на проблеми на местната общественост, както и институционалносъдействие за реализирането на важни за черноморските общини проекти.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега