Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стойновски: ГЕРБ харчи парите на бургаския данъкоплатец в опити за замазване на гафове

От ГЕРБ наричат твърденията "абсурдни"
Стойновски: ГЕРБ харчи парите на бургаския данъкоплатец в опити за замазване на гафове

ГЕРБ-Бургас похарчи пари от местния бюджет в опит да замаже гафа на правителството с отлагането ни за влизане в Шенген. Това заяви кандидатът за кмет от ПП „Бургас” Ваклин Стойновски по повод акцията на Младежката организация на ГЕРБ в неделя в Бургас, когато бяха раздадени наръчници за пътуване в Шенген.

ГЕРБ-Бургас похарчи пари от местния бюджет в опит да замаже гафа на правителството с отлагането ни за влизане в Шенген. Това заяви кандидатът за кмет от ПП „Бургас” Ваклин Стойновски по повод акцията на Младежката организация на ГЕРБ  в неделя в Бургас, когато бяха раздадени  наръчници за пътуване в Шенген.

„Всички сме наясно какви са негативите за България, заради провала на правителството да отстои навременното приемане на страната ни  в шенгенското пространство”, смята Стойновски. В изявление до медиите той каза още, че за несправянето на ГЕРБ с управлението на страната носи отговорност и сегашният кмет на Бургас, който е член на централното ръководство на тази партия.

„Кметът от ГЕРБ наложи на Общински съвет – Бургас отпускането на близо 20’000 лв. на своята младежка организация. Аз гласувах срещу този бюджет”, заявява още Стойновски.  

Междувременно от ГЕРБ-Бургас побързаха да опровергаят твърденията на Ваклин Стойновски наричайки ги „абсурдни”.

„Информационната кампания се осъществи от Централния офис на ПП ГЕРБ по инициатива на Младежки ГЕРБ и евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП. Инициативата е финансирана от държавната субсидия на ПП ГЕРБ, като средствата са отпуснати след решение на Изпълнителната комисия на партията. ПП ГЕРБ-Бургас не е получавала финансиране за нито една своя инициатива от бюджета на Община Бургас и подобни твърдения са абсурдни”, категорични са от партията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега