Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици коледни картички обсипаха Община Поморие

Стотици коледни картички обсипаха Община Поморие

В Община Поморие заваляха стотици пъстри и блестящи коледни картички, адресирани до кмета Иван Алексиев. Уникални по външен вид и съдържание, но единни в своето послание, всички те носят празничен дух и вълшебен коледен заряд.

В Община Поморие заваляха стотици пъстри и блестящи коледникартички, адресирани до кмета Иван Алексиев. Уникални по външен вид исъдържание, но единни в своето послание, всички те носят празничен дух ивълшебен коледен заряд.

Макар и трудно да отстъпват по красота една на друга,най-изящните картички отново са изработени от малчуганите в училищата идетските градини в общината. Най-голямата картичка бе връчена на кмета от възпитаницитена ОУ „Христо Ботев” Поморие.

С помощта на своите учители, децата са вложилимного старание и креативност в направата й.Групата за автентичен фолклор при Народно читалище „Просвета1906” село Козичино също поднесе пожелания за благодатна и мирна година, като споредобичая, поздравите бяха придружени с традиционен коледарски кравай.

Красивите символи на Рождество Христово вече са немерилисвоето място в кабинета на кмета Алексиев и създават уют и коледно настроение. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега