Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици незаконни обекти са изникнали в "Слънчев бряг"

Стотици незаконни обекти са изникнали в "Слънчев бряг"

На крайбрежната улица в „Слънчев бряг” не се вижда нито бряг, нито море от павилионите, разположени по улицата. До момента има установени близо 300 незаконни обекта.

Стотици незаконни обекти са изникнали и това лято в "Слънчев бряг". Това установиха от министерството на регионалното развитие и Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК). Наложени са глоби на община Несебър, предава bTV.

Проверката на преместваемите павилиони в курорта се прави във връзка с прокурорско разпореждане, твърдят проверяващите инспектори. За всички павилиони трябва да има одобрена схема от главният архитект на община Несебър и съгласувана с Министерство на туризма, но такава не е изготвена. Последната е от преди 5 години.

На крайбрежната улица в „Слънчев бряг” не се вижда нито бряг, нито море от павилионите, разположени по улицата. До момента има установени близо 300 незаконни обекта. От 2013 г. година премахването на павилионите е задължение на общините.

От Съюза на хотелиерите пък искат в курортите с национално значение, какъвто е „Слънчев бряг”, да са забранени преместваемите обекти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега