Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотина ентусиасти се включиха във велопохода на ГЕРБ в Бургас

Стотина ентусиасти се включиха във велопохода на ГЕРБ в Бургас

Стотина души, любители на велосипедния спорт, се включиха в атрактивната инициатива на ГЕРБ-Бургас „ВелоЕвропа”. Първият по рода си велопоход стартира в 10 часа от паркинга до Фрегатата в Морската градина.

Стотина души,  любители на велосипедния спорт, се включиха в атрактивната инициатива на ГЕРБ-Бургас „ВелоЕвропа”. Първият по рода си велопоход стартира в 10 часа от паркинга до Фрегатата в Морската градина. На велосипеди се качиха депутатите от ГЕРБ Димитър Бойчев, Иван Вълков, общинският съветник Димитър Людиев и председателят на Общински съвет – Бургас Константин Луков. Морална подкрепа им оказаха депутатите Диана Йорданова, Ивелина Василева и д-р Галя Милева.

„Младежкият ГЕРБ беше първият, който организира подобна инициатива. Още тогава ни направи впечатление, че тя се ползва с голямо уважение от бургазлии. Бургас е спортен град, велоград, можем да кажем и че е екоград, защото благодарение на желанието на бургазлии се изградиха толкова велоалеи. Тепърва целият град ще бъде обозначен с такива велоалеи“, сподели депутатът Диана Йорданова пред репортер на „PoligrafF.net“.

За днешния велотур е изготвен специален маршрут, а целта е бургазлии да опознаят четирите града, превърнали се в символи на Европейския съюз – Маастрихт, Люксембург, Страсбург и Брюксел. Първата „спирка“ на велосипедистите, където ще получат и първия си печат, е символът на Бургас - Мостика. Велпоходът ще продължи към спортната площадка с фитнес-уреди на открито, ще премине през Байкпаркa в парк „Езеро” и ще завърши пред Пантеона.

Интересният маршрут ще бъде обозначен с информационни табели, а на съответните пунктове по него велоентусиастите ще събрат печати върху специално изработени информационни картички.   Организаторите се надяват по този начин и да насърчат повече хора да използват велосипеда в своето ежедневие. В края на похода своето професионално веломайсторство демонстрира бургаският клуб по екстремно колоездене.

След края на обиколката бе разиграна и томболас талоните с атрактивни награди - точно 18, какъвто е номерът в интегралнатабюлетина на ПП ГЕРБ. Голямата награда – чисто нов велосипед, грабна ВалентинаДочева от кв. Сарафово. Развълнуваната победителка сподели, че кара велосипедосвен за удоволствие през свободното си време и за да стигне всеки ден доработното си място.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега