Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стоян Грозев: След като сумата за паркиране е същата, нормално е заплащането да важи за двете зони

Стоян Грозев: След като сумата за паркиране е същата, нормално е заплащането да важи за двете зони

Той и колегите му от ДБГ са входирали питане към кмета Димитър Николов дали е възможно платеният час престой да бъде валиден и за двете зони, считано от 1-ви май, когато се активира Зелената зона.

"Има хора, и аз съм попадал в това число, които заплащат зелена или синя зона, и в рамките на същия час им се налага да паркират съответно в другата зона, за която не са заплатили, а това налага още едно заплащане в рамките на час. И след като сумата е една и съща съвсем нормално е заплащането да важи за двете зони". Това коментира пред "PoligrafF" общинският съветник Стоян Грозев.

Той и колегите му от Движение "България на гражданите" са входирали питане към кмета Димитър Николов дали е възможно платеният час престой да бъде валиден и за двете зони, считано от 1-ви май, когато се активира Зелената зона. Съветниците държат това да се отнася както за талоните, така и за SMS-ите, независимо от това, че се изпращат на различни номера.

"Предполагам, че за въвеждането на предложението няма да са необходими допълнителни ресурси и големи промени и това ще стане факт от отговора, който очакваме. Ако се приеме да се въведе и отговорът е положителен, няма да входираме докладна по темата", допълни Грозев.

Той и колегите му обмислят тази промяна отдавна. Друг мотив за предложението му е и фактът, че нерядко водачите по навик изпращат съобщение на другия номер, най-вече когато паркират в Зелената зона, а изпращат SMS за Синята. Грозев вече е провел среща с директора на ОП "Транспорт" - Андрей Рунчев и е получил уверение от него, че няма проблем промяната да бъде въведена до старта на Зелената зона.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега