Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Студ и сняг през почивните дни у нас

Студ и сняг през почивните дни у нас

Истинска зима ще наблюдаваме в предстоящите почивни дни. Причината е преминаващ средиземноморски циклон с център южно от България.В събота ще вали преобладаващо сняг, с изключение на някои райони около Черноморието и поречието на Дунав, където валежите ще са от дъжд или дъжд и сняг.

Истинска зима ще наблюдаваме в предстоящите почивни дни. Причината е преминаващ средиземноморски циклон с център южно от България.В събота ще вали преобладаващо сняг, с изключение на някои райони около Черноморието и поречието на Дунав, където валежите ще са от дъжд или дъжд и сняг. В планините на Южна България натрупванията ще са значителни. Очаква се около обяд валежите да започнат да намаляват и да спират. Най-късно това ще стане в Родопите и Странджа. В планините и в източната половина на страната ще се усили вятърът с условия за навявания. Дневни температури - между 0 и 5 градуса, в планините - между минус 2 и минус 5 спрямо надморското равнище.

В неделя призори ще е мразовито, с температури до минус 8 - минус 9 градуса в котловините на Западна и тук-там в Централна България. Валежи няма да има, денят ще е слънчев и студен, като през деня термометрите ще показват между 1 и 6-7 градуса.Седмицата в навечерието на Коледа ще е по-топла и сравнително метеорологично спокойна. Първите ѝ дни до сряда ще са слънчеви, с понижена видимост сутрин в някои тихи котловини, низини и покрай водоемите. Температурите обаче ще се повишават до дневни стойности от порядъка на 12-13 градуса в Предбалкана и Черноморието. Ще премине пореден циклон, заради който сряда-четвъртък облаците ще са повече, но валежите ще са от дъжд и то предимно в Югоизтока.

Най-актуалните прогнози обещават на Бъдни вечер и Коледа времето да е без валежи и с дневни температури около интервала 8-13 градуса.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега