Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стана ясно каква е причината за смъртта на Матю Пери

Стана ясно каква е причината за смъртта на Матю Пери

Пери беше намерен в безсъзнание в хидромасажна вана в къщата си в Лос Анджелис на 28 октомври.

Смъртта на Матю Пери, звездата от телевизионния сериал "Приятели", е причинена от "острите ефекти" на приема на кетамин, съобщи Службата за съдебна медицина на окръг Лос Анджелис, пише dariknews.bg.

За смъртта му, определена като "злополука", са спомогнали обаче и други фактори: "задушаване", "коронарна болест" и "ефектите на бупренорфина" - лекарство, използвано за лечение на опиоидна зависимост, уточнява същият източник. Кетаминът е анестетик, с който понякога се злоупотребява за развлекателни цели.

Пери беше намерен в безсъзнание в хидромасажна вана в къщата си в Лос Анджелис на 28 октомври. Първите респонденти не успяха да го съживят и първоначалната аутопсия се оказа неубедителна в очакване на токсикологичен доклад.Лекарите и ветеринарните лекари често използват кетамин като анестетик, а изследователите го изследват като лечение на депресия. В ъндърграунда го приемат незаконно заради халюциногенните му ефекти.

В мемоарите си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, публикувани миналата година, Пери описва как е преминавал през детоксикация десетки пъти. Той посвещава книгата на „всички страдащи там“ и пише в пролога: „Трябва да съм мъртъв“.Внезапната му смърт предизвика шокирани реакции от звездите на Холивуд, колегите му и феновете на "Приятели" по целия свят. 


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега