Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съветници от ДБГ с мерки за облекчаване на таксиметровия бранш в Бургас

Съветници от ДБГ с мерки за облекчаване на таксиметровия бранш в Бургас

Съветниците от ДБГ считат, че за да може реално да се облекчи таксиметровият бранш в общината, трябва и да се освободят от данък за осъществяване на таксиметрова дейност за срока на извънредното положение, всички лица, имащи разрешение за извършване на такъв вид услуги и които не са преустановили своята дейност.

Да се удължи срокът на валидност на разрешителните, издадени от ОбщинаБургас, за извършване на таксиметрова дейност с времето на извънредно положение.Това предлагат в докладна  записка общинскитесъветници от „Движение България на Гражданите“. 

Освен тази мярка, съветниците от ДБГ считат, че за да може реално да сеоблекчи таксиметровият бранш в общината, трябва и да се освободят от данък заосъществяване на таксиметрова дейност за срока на извънредното положение,всички лица, имащи разрешение за извършване на такъв вид услуги и които не сапреустановили своята дейност. 

„След решението за въвеждане на извънредно положение в страната, един отнай-засегнатите браншове в сферата на услугите бе този на таксиметровитепрезовзвачи. С предложените мерки ще покажем, че местната власт се вслушва висканията, притесненията на хората, и се стреми максимално да защити интереситеим, особено в моменти като този, поставящ на изпитание човешката сила, воля иматериален ресурс.“, пишат още в докладната си общинските съветници. 

 Очаква се тези мерки да бъдат разгледани на следващото заседание наОбщинския съвет. С цялата докладна може да се запознаете ТУК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега